“Yanlış yaparsanız dibine kadar karışacağız”

“Yanlış yaparsanız dibine kadar karışacağız”

İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan, AK Parti Lapseki İlçe Başkanlığına ziyarette bulundu. Ziyaretinde vatandaşlarla buluşan İçişleri Bakan Yardımcısı Turan; “Ben, bu memleketin evladıyım. Yanlış yapan muhtara da belediye başkanına da ilçe başkanına da vekile de valiye de karışırım arkadaşlar. Yanlış yaparsanız dibine kadar karışacağız” dedi.

İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan, AK Parti Lapseki İlçe Başkanlığı’na atanan Hasan Engin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. İçişleri Bakan Yardımcısı Turan’ın Lapseki’ye gelişi dolayısıyla Lapsekililer tarafından görkemli bir karşılama düzenlendi. Lapsekililer, İçişleri Bakan Yardımcısı Turan’a büyük ilgi gösterdi. Lapseki Meydanı’nda düzenlenen karşılamaya AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas, AK Parti Lapseki İlçe Başkanı Hasan Engin, Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, İl Genel Meclis Başkanı Nejat Önder, AK Parti Çanakkale İl Teşkilatı, AK Parti Lapseki İlçe Teşkilatı, AK Partililer ve vatandaşlar katıldı. Düzenlenen program kapsamında konuşma yapan İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan, kendisini ‘Karışıyor’ diyerek eleştirenlere cevap verdi. Yanlış yapana karışacaklarını ifade eden İçişleri Bakan Yardımcısı Turan; “Yanlış yaparsanız dibine kadar karışacağız” dedi.

Ben, bu memleketin evladıyım, yanlış yapana karışırım”

İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan; “Bülent Turan kavgacı dediler. Aradan 10 yıl geçti. Sorun bakalım kaç kavgamız oldu. CHP’li belediye başkanları dahil hepsine omuz verdik. Adam hırsızsa adam üç kâğıtçıysa kavga etmek en büyük şereftir. 4 vali ile çalıştım bir tane valiyle kavgamı söyleyin. 1 kaymakamla, 1 il müdürü, ilçe müdürüyle kavgamı söyleyin. Benim şoförüm de hala Mehmet Daniş’in şoförüdür. Şoförüm bile eski vekilimizin şoförüdür. Siz ne kavgasından bahsediyorsunuz. Bize o gün kavgacı diyenler, ‘ya bu adam hiç kavgacı değilmiş, herkese omuz veriyormuş’ dediklerini gördük. Aynı adamlar, ‘Bülent Turan karışıyor’ diyorlar. 10 yıldan beri belediye başkanı burada. Bir tek aldığı personele karışmışsam, söylemezse hakkımı helal etmem. Ben, bu memleketin evladıyım. Yanlış yapan muhtara da belediye başkanına da ilçe başkanına da vekile de valiye de karışırım arkadaşlar. Biz o yüzden buralardayız. Çete gibi davranıp 3-5 adamla yol yürümenin dışında bu memlekete hiçbir faydası olmayan, siyaseti sadece rant olarak gören adamların işi karışmak olacak ama çocukluğundan itibaren bu partinin içerisinde, Cumhurbaşkanı’nın yanında, siyasette, her kademede olan Bülent Turan karışmayacak. Yok arkadaş, yanlış yaparsanız dibine kadar karışacağız.

Açık çek, çalışana omuz vermek görevimizdir”

Lapseki’miz, bizim baba ocağımızdır. Çanakkale’nin her alanında omuz verme niyetimiz olduğu gibi Lapseki’mize de omuz vermeye çalışıyoruz. Bakanlığımızın adil ölçüler içerisinde yapacağı ne varsa Çanakkale’mize yapmaya çalışıyoruz. Muhtarlar derneğimiz, kaymakamımız, belediyemiz bir araya geldiler. ‘100. Yılda Şehitlik Yolunda’ projesini ürettiler. Bakanlık olarak büyük oranda maddi destek verdik. Lapseki’de köylerde yaşayıp, şehitliğe gitmeyen kalmasın istiyoruz. Açık çek. Proje bitsin ikincisini yapın. Bunu her ilçemiz yapsın, çalışana omuz vermek görevimizdir” ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: https://canakkalegundem.net/2024/01/26/yanlis-yaparsaniz-dibine-kadar-karisacagiz/