AK Partili Bülent Turan'dan YRP seçmenine çağrı! Seçimlerde şahsi ihtiraslarınız ile oy atmayın...

AK Partili Bülent Turan'dan YRP seçmenine çağrı! Seçimlerde şahsi ihtiraslarınız ile oy atmayın...

İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan, 31 Mart seçimleri öncesi paylaştığı video ile dikkat çeken konulara değindi.

31 Mart 2024’te yapılacak seçimler öncesi Daha önce AK Parti'de milletvekilliği, Grup Başkanvekilliği yapan ve son olarak İçişleri Bakan Yardımcılığına getirilen Bülent Turan, paylaştığı video ile sosyal medyanın gündemine oturdu. 

Kişisel ihtiraslarla halkın seçimlerde oy kullanmaması gerektiğinin altını çizen Turan,“Şahsi meselelerle, şahsi kavgalarla, kamuya, topluma, partiye ceza kesilmez.” dedi.

“20 yıldan beri bu ülkeye kim hizmet etti? Bu vefa duygusuyla beraber sandığa gideceğiz.” diyen Turan, “Biz Ayasofya’yı açan adamın yanında olmaktan, yeri geldiğinden one minute diyen, dünya 5’ten büyüktür diyen adamdan razı olduğumuz için yanındayız.” ifadelerini kullandı.

Turan, şunları söyledi;

“Biz en iyiyiz derken, iş yapacağız derken, üretiyoruz derken, biz meleğiz, hatamız yok. Süperiz demiyoruz. İnsanız ya hatamız olur. Görmediğimiz olur, eksiğimiz olur. Ancak hatamızdan dolayı faturayı kesmek, aman ha dikkat edin diyorum.

“ŞAHSİ KAVGALARLA, KAMUYA, TOPLUMA, PARTİYE CEZA KESİLMEZ”

Bana selam vermedin. Oğlunu işe almadım, kaldırımdaki boyayı yapmadın diye pazar günü seçimde şahsi ihtiraslarla adım atmayın. Tükler Çanakkale-Gelibolu üzerinden Viyana’ya kadar gitti. Viyana’yı kuşattı. Ancak Viyana kuşatmasında Kırım Hanı Giray bey, “Osmanlı çok büyüdü, ona bir ders verelim” diyerek haçlıları durdurma imkanı varken onları durdurmadı. 

Ancak Osmanlı’ya ders vermek isteyen Giray Han’ın o hatasından dolayı ne Osmanlı kaldı ne Giray Han kaldı. Şahsi meselelerle, şahsi kavgalarla, kamuya, topluma, partiye ceza kesilmez.

Yeniden Refahlı arkadaşlar var. Bizim kırdığımız, belki üzdüğümüz arkadaşlar var. Söylüyorum Giray Han’ın Osmanlı’ya ders vermesi bedeli gibi Türkiye’nin seçimsiz 4 yılını yok edip tekrar tartışmaların, polemiklerin olduğu dönemi lütfen iyi düşünün. Bizler sandığa giderken vefa duygusunu bırakamayız.

"BİZ AYASOFYA'YI AÇAN ADAMIN YANINDA OLMAKTAN RAZI OLDUĞUMUZ İÇİN YANINDAYIZ"

20 yıldan beri bu ülkeye kim hizmet etti? Bu vefa duygusuyla beraber sandığa gideceğiz. Biz bu milletin aziz milletin irfan sahibi olduğunu izan sahibi olduğunu biliyoruz. En doğru karar vereceğinden de adımız gibi eminiz inşallah.

Bir büyük seçim yapıyoruz Türkiye’de büyük adımların adeta güvenoyu olacak olan yeni adımları atıyoruz. Biz Ayasofya’yı açan adamın yanında olmaktan, biz savunma sanayini ayağa kaldıran adamın yanında olmaktan, yeri geldiğinden one minute diyen, dünya 5’ten büyüktür diyen adamdan razı olduğumuz için yanındayız.”

Haber Kaynağı: https://video.haber7.com/video-galeri/272477-ak-partili-bulent-turandan-yrp-secmenine-cagri-secimlerde-sahsi-ihtiraslariniz-ile-oy-atmayin