Kılıçdaroğlu’nu Canlı Yayındayken Yalanladı

Kılıçdaroğlu’nu Canlı Yayındayken Yalanladı

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, yeni anayasa yönelik yeni bir çarpıtmaya imza attı. 18 yaş düzenlemesini hedef alan Kılıçdaroğlu, ‘2 yılda emekli olacak’ ifadelerini öne sürdü. Kılıçdaroğlu’na tepki, aynı anda AK Parti Grup Başkanvekili Turan’dan geldi. Twitter’dan seslenen Turan, “Bunu da mı okumadan dediniz, yoksa bilinçli yalan mı?” diye sordu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara’da muhtarlarla bir araya geldiği programa katıldı. Davetli muhtarlara seslenen Kılıçdaroğlu, hükümetten Hollanda’yla ilişkilerin askıya alınmasını istedi. Yeni anayasa sürecini değerlendiren Kılıçdaroğlu, yeni bir gafa daha imza attı.
Kılıçdaroğlu, seçilme yaşını 18’e indiren düzenlemeye bir kez daha tepki gösterdi. 18 yaşında seçilecek milletvekilinin 2 yıl sonra da emekli olacağı yönünde gerçeği yansıtmayan ifadeler kullanan Kılıçdaroğlu’na aynı anda tepki Twitter’dan geldi.

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Kılıçdaroğlu’nun sözlerini yayınladı. Turan, “18’de mv olacak, sonra da 2 yılda emekli olacaklar, dediniz az önce; Bunu da mı okumadan dediniz, yoksa bilinçli yalan mı?” diye sordu.