AK Partili Turan: Bu harekete Yanlış Yapanı Bu Millet Affetmez

AK Partili Turan: Bu harekete Yanlış Yapanı Bu Millet Affetmez

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın AK Parti’ye üyeliğine ilişkin, ‘Sayın Baykal’ın Abdullah Gül’ün Cumhurbaşkanı olmaması için gösterdiği performansı hatırlıyoruz. Mahkemelere gitmeler, gerginlikler. Şimdi o insana el bağlaması neyle açıklanabilir. Sayın Abdullah Gül’ün buna prim vermeyeceğini düşünüyorum. Bu harekete yanlış yapanı bu millet affetmez.’ dedi.

Turan’ın açıklamalarından satır başları şöyle;
Cumhurbaşkanımızın konuşması çok önemliydi. Sanki AK Parti ilk defa kuruluyordu bir heyecan vardı. Son dönemde AB’nin sözlerini tutmaması, 15 Temmuz’daki o tavrı sergelemesi, referandumda yanlış yaklaşımları vs. Cumhurbaşkanımız dedi ki, “Açın fasılları” dedi.

“HALA YANLIŞ YAPILACAKSA BU MİLLET AFFETMEZ”

Ben de diyorum ki, AB kendine gelmesi, kurucu değerleriyle barışması lazım. Bir karar vermesi lazım. Açın fasılları oturup konuşalım. FETÖ’yle mücadele yeni sinerjiyle beraber tam gaz devam edecek. Cumhurbaşkanımızın “FETÖ’ye acırsak acınacak hale geliriz” sözleri Avrupa’yla beraber kendimize söylenmiş bir sözdür.
AK Partinin kurulduğu günden beri büyük iddiaları taşıyamayan, şahsi egoların, kaprislerin kurbanı oldular. Dedikodu yaptılar. Sözümona özgüvenle parti kurmaya kalkıştılar. Böyle yapanlar hep kaybettiler şimdiye kadar. 15 yıldır AK Parti’den ayrılanlar var. Hala yanlış yapılacaksa bu millet izin vermez. Birlikte kavga edelim, tartışalım. Bazı eski genel başkanlara malzeme olmaları kabul edilebilecek şey değildir. Sayın Baykal’ın Abdullah Gül’ün Cumhurbaşkanı olmaması için gösterdiği performansı hatırlıyoruz. Mahkemelere gitmeler, gerginlikler. Şimdi o insana el bağlaması neyle açıklanabilir. Sayın Abdullah Gül’ün buna prim vermeyeceğini düşünüyorum. Bu harekete yanlış yapanı bu millet affetmez.