Bir milletvekilinin terör örgütünün ininde ne işi var?!  Ortakları bu pozlara neden sessiz?!

Bir milletvekilinin terör örgütünün ininde ne işi var?! Ortakları bu pozlara neden sessiz?!

"Bir milletvekilinin terör ininde ne işi var" HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel'in öldürülen teröristle PKK kamplarında çekilen fotoğrafları büyük tepki yarattı. AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, “Bir vekilin o inde ne işi var, ittifak ortaklarının sessizliği ibretlik” dedi.

Adıyaman'da 2017'de etkisiz hale getirilen terörist Volkan Bora'nın cep telefonu incelemesinde HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel ile çekildiği fotoğraflar ortaya çıktı. Fotoğraflarda terörist Volkan Bora'nın Güzel ile terör kampında olduğu anlaşılıyor.

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, 'bir milletvekilinin terör ininde ne işi var' diye sordu.

AKŞAM'a konuşan Turan şunları söyledi: "HDP demokratik kültürden bir türlü nasibini alamadı. Polisten teröristin telefonunu kaçırma, terörist cenazesine katılma, teröriste makam şoförlüğü yapma gibi daha birçok örnek var. HDP'li vekilin görüntüleri bu utanç zincirinin son halkası oldu. HDP terörle siyaseti bu kadar yaklaştırarak karanlık bir tarihe zaten geçti. Bu terör sevici vekilin partisiyle yol yürüyen ittifak ortaklarının sessizliği de tam ibretlik. HDP için "Partinin kurumsal olarak terörize edilmesi doğru değil" diyenler şimdi ne söyleyecek?"

 

Haber Kaynağı; https://www.aksam.com.tr/guncel/hdpli-vekil-teroristle-el-ele-goz-goze-ak-parti-grup-baskanvekili-bulent-turan-ortaklari-b/haber-1233128