Bülent TURAN yangın bölgesinde

Bülent TURAN yangın bölgesinde

İçişleri Bakan Yardımcısıi Bülent Turan, beraberindeki heyetle birlikte yangın bölgesinde incelemelerde bulundu. Çanakkale'ye ve yangından etkilenen vatandaşlara geçmis olsun dileğini ileten Turan; "İnşallah bu zor süreci hep birlikte atlatacağız" dedi.

Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, AK Parti Çanakkale eski Milletvekili Jülide İskenderoglu, İl Genel Meclisi Başkani Nejat Önder, AK Parti İl Başkanı Naim Makas ve kurum müdürleri ile birlikte yangın bölgesinde incelemelerde bulunan İçisleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan, yangından etkilenen köyleri ziyaret ederek
vatandaşlarla bir araya geldi. Köy sakinlerinin yangın nedeniyle yaşadığı mağduriyeti dinleyen Turan, ayrıca yangının söndürülmesi için canla başla mücadele ekiplerle de bulustu. Alevlerle mücadele eden herkese teşekkür eden Turan; "İnşallah bu zor süreci de hep birlikte aşacağız. Kaybettiğimiz her bir ağacı misliyle geri kazanacağız. Çanakkale'mizin Şehit kanlarıyla sulanan bu mübarek topraklarının hiçbir karışının yeşilden mahrum kalmasına göz yummayacağız" dedi.

Haber Kaynağı: Çanakkale Haber