2016 Ramazan Bayramı Tebrik Mektubu

2016 Ramazan Bayramı Tebrik Mektubu

Değerli Dostlar,

On bir ayın sultanı olan rahmet ve bereket ayı Ramazan’ı geride bırakarak; milletçe sevgi ve muhabbetle kucaklaşacağımız bir bayrama daha kavuştuk. Bu vesileyle sizin ve ailenizin Ramazan Bayramınızı kutluyor, mübarek bayramın başta ülkemiz olmak üzere tüm İslam Alemi’ne barış, huzur ve kardeşlik getirmesini temenni ediyorum.


Geçtiğimiz yıl yaşadığımız zorlu iki seçimin ardından sizlerin teveccühü ile Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde iş başı yaptık. Bizleri böyle kutlu bir göreve layık görmenizden dolayı sizlere bir kez daha teşekkür ederim.
Meclis’te göreve gelir gelmez, muhalefetin bütün engellemelerine rağmen seçimlerde söz verdiğimiz icraatları hayata geçirmek için zaman kaybetmeden çalışmaya başladık. Emekli maaşlarına seyyanen zam, asgari ücretin 1300 TL’ye yükseltilmesi, muhtar maaşlarının asgari ücrete endekslenmesi gibi milletimizi yakından ilgilendiren onlarca icraatı kısa bir zaman diliminde gerçekleştirdik. Son 14 yıldır, milletimizin dile getirdiği “Onlar konuşur, AK PARTİ yapar” sözü bir kez daha gerçek oldu.
Hiç kuşkusuz, son bir yıl ülkemiz ve bölgemiz açısından kolay bir dönem olmadı. Suriye’de yaşanan iç savaş sonrası yeniden silaha sarılan terör örgütü, şehirlerimizi yaşanmaz hale getirdi, güvenlik güçlerimizi şehit etti. Milletimizin huzurlu bir şekilde yaşaması ve geleceğe umutla bakması için yine milletimizin desteğiyle teröre karşı amansız bir mücadele yürüttük. Kamu güvenliğini tehdit edecek her faaliyet son bulana kadar bu mücadelemiz azimle devam edecek. Meclisimiz de terörle mücadelede ihtiyaç duydukları yasal düzenlemelerde güvenlik güçlerimize destek olmayı sürdürecektir.


Son bir yıldır bizlere emanet edilen bu ulvi görevi layıkıyla yerine getirmek, Meclis çatısı altında Çanakkale’yi en iyi şekilde temsil etmek için elimizden gelen gayreti gösterdik. Ülkemizin ve bölgemizin sorunlarına çözüm üretmek için dur durak bilmeden çalıştık. Sorunların muhataplarıyla sıklıkla bir araya geldik.


Kıymetli Dostum,
Geçtiğimiz yıl size elimizden geldiğince Çanakkale’yi karış karış gezeceğimizi ve bize oy versin vermesin hiçbir ayrım gözetmeden her bir kapıyı çalıp, her bir vatandaşımızın gönlünü kazanmaya çalışacağımızın sözünü vermiştik. Şükürler olsun ki, bir yıl içerisinde elimizden geldiğince bu gayreti gösterdik. Meclis çalışmalarından fırsat buldukça ilçe ilçe, belde belde, köy köy sizlerle birlikte olduk. Bizim partimizden olsun ya da olmasın bütün ilçe ve belde belediyelerimizin sorunlarını çözmeye çalıştık. Çanakkale kamuoyu da yaptığımız işlerin şahididir.


Bu vesileyle sizi ve ailenizi en kalbi duygularla selamlar, Ramazan Bayramı’nın hepimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ederim.

Av.Bülent TURAN

Çanakkale Milletvekili

AK Parti Grup Başkanvekili