İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent TURAN, Ankara'da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü törenlerine katıldı

İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent TURAN, Ankara'da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü törenlerine katıldı

Bu anlamlı günde, yıllarca ülkemizin ayağına pranga vurmuş, demokrasi ve kalkınmanın önünde engel teşkil etmiş darbe geçmişini sonlandıran #15Temmuz Zaferimizi şehit yakınlarımız ve gazilerimizle birlikte kutlamak büyük bir onurdu.

Onların fedakarlıkları ve kahramanlıkları sayesinde kazandığımız bu zaferin gururunu hep birlikte yaşadık. Yemek boyunca şehitlerimizi rahmetle anarken, gazilerimizin kahramanlıklarını saygıyla yad ettik.

Gözlerindeki gurur ve metanet, bize ilham kaynağı oldu. Onların fedakarlıkları sayesinde bugün özgür ve bağımsız bir Türkiye Cumhuriyeti'nde yaşıyoruz.

Haklarını asla ödeyemeyeceğiz. Cenab-ı Hak cümlesinden razı olsun.

Bu vesileyle, 15 Temmuz gecesi canlarını feda eden tüm şehitlerimizi saygıyla anıyor, gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz.

Burası bambaşka. Bir milletin kaderini değiştiren o maneviyat, o şehadet kokusu, zaferi getiren o #Çanakkale ruhu, bu yuvanın her köşesine sinmiş;

#15Temmuz’un en destansı mekanlarından #ÖzelHarekatBaşkanlığı ve #EmniyetHavacılıkBaşkanlığı yerleşkesindeydik.  

Dualar ettik, her birinin hikayesi ayrı bir destan olan şehit ve gazilerimizi yad ettik. Rabbim hepsinden razı olsun.

…ve bu zafer gecesini, şehadet ve kahramanlık destanı yazılan bir başka Gazi mekanda tamamladık.

Hem polis hem de sivil şehitler verdiğimiz  #AnkaraEmniyetMüdürlüğü’nde gerçekleştirdiğimiz programda  #15Temmuz’u, şehit ve gazilerimizi andık, dualar ettik. 

Rabbim bizlere bir daha böyle ihanetler ve acılar yaşatmasın ve bizlere asla unutturmasın, amin.

#15TemmuzZaferimiz #AslaUnutmayacağız #ŞehitlerimizUnutulmaz #GazilerimizeMinnettarız #15TemmuzMilletinZaferi #15TemmuzDemokrasiveMillîBirlikGünü #15TemmuzuUnutma